TEMAFLOOR 400

Quantity:
Item #:
Stock:
Coverage:

Packaging

GHS07 respiratory tract irritation GHS09 Hazardous to the aquatic environment
CLP besorolás: H302 Harmful if swallowed. H315 Causes skin irritation. H317 May cause an allergic skin reaction. H319 Causes serious eye irritation. H332 Harmful if inhaled. H411 Toxic to aquatic life with long lasting effects.
You can find more detailed information on the product's safety data sheet.
Downloads:
Termékismertető (147.1 kB)
Biztonsági adatlap (168.1 kB)

Kétkomponensű, oldószermentes, epoxi lakk. A TEMAFLOOR 4000 massza kötőanyagaként használatos. Új és régi betonpadlók pormegkötésére és alapozására alkalmazható a TEMAFLOOR terméksor epoxi bevonatainak és masszáinak használatát megelőzően. Homokkal keverve betonpadlók javítására is alkalmas.

MŰSZAKI ADATOK
Szárazanyag-tartalom: Kb. 100%
Sűrűség: 1,1 kg/liter (keverék)
Keverési arány és termékkódok:
Gyanta 3 térfogatrész 008 4403
Edző 1 térfogatrész 008 4404
Fazékidő (+23 oC):
Kb. 30 perc összekeverve a felületre öntve.
Anyagszükséglet:
Anyagszükséglet kiadósság átlagos padlók esetén:
Alapozás: 5-8 m2/liter
Fedőréteg: 6-10 m2/liter
A gyakorlati kiadósság függ a burkolni kívánt felület porózusságától és simaságától, és a felhordási technológiától.
Száradási idők (+23 oC):
Porszáraz (után): 6 óra
Átfesthető (után): 16-24 óra
Teljes kikeményedés (után): 7 nap
Hígító és szerszámok tisztítása: 1029-es jelzőszámú hígító.
Fényesség: Magasfényű. A napfény hosszútávon hatással van a bevonat árnyalatára és fényességére.
Illékony szerves vegyület tartalom (VOC):
VOC 2004/42/EC (cat A/j) 550 g/l (2007), 500 g/l (2010)
Temafloor 400: max. VOC < 500 g/l


Buyers of this product also bought the following items

Reviews

No one has written a review for this product yet.

Your review:
Name*
Review

Our page uses cookies. Below you can view and customize what types of cookies you authorize.

Functionality
These cookies are essential for the website to operate, therefore they must be authorized.
These cookies improve the performance of our website.
These cookies enable the users to use their social profiles for logging in, and enable more personalized advertising.
OK
Link