Különleges hidraulikus kötőanyag gyorskötésű és gyorsszáradású zsugorodáskompenzált esztrichek készítéséhez.
Alkalmazási terület:
Úsztatott, csúsztatott vagy kötött esztrichek készítése meglévő vagy új szerkezeti betonra a nedvesség-érzékeny (parketta, PVC, linóleum, szőnyegpadló, gumi) vagy bármilyen egyéb burkolat fogadására, ahol a gyors száradás és azonnali burkolhatóság szükséges. A Mapecem mindig csak osztályozott szemcseméretű adalékanyaggal együtt használható. Kötött (3,5 cm-nél kisebb vastagságú) esztrichek és foltszerű javítások előtt Mapecem-ből és Planicrete-ből készült tapadóhíd felhordása szükséges. Úsztatott (legalább 3,5 cm vastag) esztrichekhez polietilén fóliát terítsen előzetesen; 4-5 cm vastagság esetén 0-8 mm szemcsenagyságú adalékanyagot használjon.
Alkalmazási terület:
Úsztatott, csúsztatott vagy kötött esztrichek készítése meglévő vagy új szerkezeti betonra a nedvesség-érzékeny (parketta, PVC, linóleum, szőnyegpadló, gumi) vagy bármilyen egyéb burkolat fogadására, ahol a gyors száradás és azonnali burkolhatóság szükséges. A Mapecem mindig csak osztályozott szemcseméretű adalékanyaggal együtt használható. Kötött (3,5 cm-nél kisebb vastagságú) esztrichek és foltszerű javítások előtt Mapecem-ből és Planicrete-ből készült tapadóhíd felhordása szükséges. Úsztatott (legalább 3,5 cm vastag) esztrichekhez polietilén fóliát terítsen előzetesen; 4-5 cm vastagság esetén 0-8 mm szemcsenagyságú adalékanyagot használjon.
Műszaki adatok:
Javasolt keverési arány: 1 m³-8-as Adalékanyag-hoz: 350-450 kg Mapecem és 80-160 kg víz az adalékanyag nedvességtartalmától függően. Bedolgozási idő +23°C-on: 20-30 perc.
Bedolgozási hőmérséklet: +5°C-tól +35°C-ig.
Járható: 2-3 óra múlva.
Burkolható: 24 óra múlva rugalmas és faanyagú padlóburkolatokkal.
Maradék nedvességtartalma 24 óra múlva: kevesebb, mint 2%.
Eltartható: 12 hónapig.
Anyagszükséglet:
3,5-4,5 kg/m² rétegvastagság cm-enként.
Kiszerelés:
20 kg-os zsákok.
Kamill
|
2019-07-08 09:28:36
|
0
A szaktanácsadó segítőkész volt és az anyaggal is meg voltunk elégedve.
|