Otex Adhesion Primer

Termék:
Cikkszám:
Készlet:

Színárnyalatok

Kiszerelés

GHS02_Tűzveszélyes anyagok és keverékek GHS07_Irritatív toxikus
CLP besorolás: H226 Tűzveszélyes folyadék és gőz. H336 Álmosságot vagy szédülést okozhat.. H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Részletesebb információkat megtalálja a termék biztonsági adatlapjában.
Letölthető dokumentumok:
Termékismertető (94.2 kB)
Biztonsági adatlap (166.1 kB)

Gyorsan száradó, speciális gyanta alapú alapozó festék, kül- és beltéri felületekre. Kényes felületeken kiválóan tapad. Fa-, üveg-, csempe-, üvegszálas-, PVC-műanyag-, alumínium-, cinkkel bevont fém és előzőleg alkid vagy savkatalizátoros festékkel festett felületekre.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Bútorok, ajtók, ablakok és panel faburkolatok festése beltérben. Alkalmas katalizátoros, vagy poliuretán festékkel kezelt kültéri ablakkeretek festésére is. Megfelel alapozó, vagy közbenső festékként új és korábban festett fa, farostlemez és faforgácslemez felületekre. Jól tapad a csempe, üveg, üvegháló, PVC, alumínium, cink horganyzott acél, valamint a katalizátoros vagy alkid festékkel kezelt felületeken is.

Kiadósság: 8-10 m²/liter/réteg

Festési körülmények: A befestendő felület legyen száraz, a hőmérséklet ne csökkenjen +5°C alá,
és a levegő relatív páratartalma ne emelkedjen 80% fölé.
Festés: A felhasználást megelőzően gondosan keverje fel az alapozót. Ecseteléshez szükség esetén 1050-es lakkbenzinnel, szóráshoz pedig 1032-es szóráshoz alkalmas hígítóval hígítsa. Felhordása ecsettel, tedihengerrel vagy szórással történik. Az Otex tapadó alapozó egyenletesen elterül a felületen, ezért
átcsiszolása gyakran szükségtelen. Amennyiben azonban rendkívül sima felületet akar, akkor a csiszolást nagyon finom száraz csiszolópapírral végezze el.
Szerszámok tisztítása: 1050-es lakkbenzinnel vagy Tikkurila Pensselipesu-val.
Karbantartási útmutató: A festéstől számított 1 hónapig lehetőleg kerülje a felület tisztítását.
Tisztítsa a felületet semleges (pH 6-8) mosogatószerrel, és puha kefével, szivaccsal vagy portörlővel. A szennyezett felületek tisztítóeszközzel és semleges (pH 6-8) tisztítószerrel tisztíthatók. Tisztítás után öblítse le gondosan a felületet. Mivel a festett felület normál körülmények között 1 hónap alatt éri el a végső kikeményedést és tartósságot, ez alatt az idő kezelje óvatosan a felületet. Ha mégis szükséges a tisztítás, tegye azt egy puha kefével, vagy enyhén nedves törlőruhával.

Kiszerelések:  0,33 l, 0,9 l, 2,7 l, 9 l
 

Ehhez hasonló

Vélemények

Még senki sem írt véleményt ehhez a termékhez

Termék értékelése:
Név*
Vélemény